Samen genieten van bijzonder eten

Bent u groot liefhebber van Zeeuwse mosselen? Kunt u niet wachten tot de aspergetijd? Of kan men u ’s nachts wakker maken voor een Italiaanse maaltijd? Dan bent u bij Brasserie Lekker Gewoën in Grubbenvorst aan het juiste adres. Wij organiseren regelmatig gezellige thema-avonden waarop wij u unieke lekkernijen voorschotelen; mét bijpassende wijn. Voor een bescheiden prijs kunt u zich helemaal onderdompelen. Alleen bij Brasserie Lekker Gewoën.

Een smaakfeest

Wij van Brasserie lekker Gewoën zijn gek op eten. Daarom kunt u zeven dagen per week bij ons terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Alles wordt vers bereid met grotendeels lokale producten. Daarnaast schenken wij verrassende wijnen en unieke speciaal bieren. Bourgondisch genieten, dat doet u bij Brasserie Lekker Gewoën.

Daarnaast stellen wij zo nu en dan een avond helemaal in het teken van één keuken of gerecht. Tijdens de mosselavonden werken wij bijvoorbeeld samen met een Zeeuwse kok die van deze weekdiertjes de lekkerste gerechten maakt. Onze vinoloog zoekt hier de beste wijnen bij. Dit geldt ook voor de asperge-avonden tijdens de jaarlijkse aspergetijd: wij schotelen u verrassende gerechten voor met wijnen die de smaak perfect naar boven brengen. Een feestje voor de smaakpapillen!

Houd de berichtgeving in de gaten of vraag in onze zaak naar de eerstvolgende thema-avond. Even bellen naar tel. 077 – 366 18 48 kan natuurlijk ook. Wij zien u graag verschijnen!