Uw besloten feest bij Brasserie Lekker Gewoën

Is er iets te vieren? De gezellige ruimtes van Brasserie Lekker Gewoën in Grubbenvorst kunt u afhuren als feestlocatie voor ieder besloten feest nabij Venlo. De feestzaal is goed bereikbaar en rolstoeltoegankelijk, zodat uw gasten er gemakkelijk kunnen komen. Bovendien kunt u onze keuken inschakelen voor het bereiden van overheerlijke hapjes naar uw keuze. Zo maken we er samen een onvergetelijk feest van.

Compleet verzorgd

Bent u bijna jarig? 50 jaar getrouwd? Of wilt u iemand anders als verrassing een besloten feest cadeau geven? Dan kunt u hiervoor Brasserie Lekker Gewoën in Grubbenvorst, nabij Venlo, afhuren. Of het besloten feest nu overdag of ’s avonds plaatsvindt: de ruimte staat tot uw beschikking. Wij ondersteunen u waar mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van hapjes of versiering.

Een zaal huren bij Brasserie Lekker Gewoën voor een feestje of ander evenement heeft diverse voordelen:

  • U kunt veel meer mensen uitnodigen dan in uw eigen woonkamer
  • U hoeft niet zelf in de weer in de keuken; wij bereiden de lekkerste hapjes voor u
  • Misschien wel het grootste voordeel: na afloop kunt u lekker naar huis zonder u zorgen te hoeven maken over de schoonmaak en afwas!

U hebt dus nergens omkijken naar en kunt zorgeloos genieten van het feest.

Praktische informatie

Wij hebben in onze zaal te huur plaats voor groepen vanaf 40 personen. Er kunnen maximaal 90 personen zitten en maximaal 150 personen staan. De capaciteit is dus afhankelijk van uw wensen.

Wij hanteren geen vaste prijs voor ons zaalverhuur. De kosten zijn afhankelijk van de dag, het tijdstip en natuurlijk uw wensen. Daarom gaan wij graag met u in gesprek: er is veel mogelijk en wij stellen ons flexibel op. Zo wordt het een feest om nooit te vergeten!

Bespreek de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Brasserie Lekker Gewoën door te mailen naar info@brasserielekkergewoen.nl of door te bellen naar tel. 077 – 366 18 48. Wij zijn u met plezier van dienst.