Een gezonde én smakelijke lunch bij Lekker Gewoën

Bent u op zoek naar een sfeervolle plek om gezond te lunchen in Limburg? Vlakbij Venlo vindt u Grubbenvorst, een sfeervol dorpje. Hier is Lekker Gewoën gevestigd: een verrassende, ambachtelijke brasserie. Wij serveren diverse zeer verschillende lunchgerechten, van vloerbrood met carpaccio tot frisse salade. Iedereen kan dus terecht voor een lekkere en gezonde lunch! Lekker Gewoën is daarmee altijd een fijne plek voor de lunch in de regio Venlo.

Gezond en vers

Wij van Lekker Gewoën geloven dat een lekkere lunch gezond én betaalbaar kan zijn. Daarom serveren wij heerlijk ambachtelijke lunchgerechten die goed zijn voor lichaam én portemonnee. Wij maken veelal gebruik van lokale producten. Het vloerbrood waarvan wij onze dikke boterhammen snijden komt bijvoorbeeld van de lokale bakker. Zo weet u zeker dat u altijd de beste kwaliteit eet.

Onze gezonde lunchkaart is zeer gevarieerd. Zo beleggen wij ons vloerbrood met heerlijkheden zoals carpaccio, brie of gerookte zalm. Luncht u liever warm? Kies dan voor een vers gevulde wrap, bijvoorbeeld met flinterdun gesneden kipfilet. Zelfs een schnitzel of warm kippenpasteitje kunt u ’s middags bestellen. Maar ook een uitsmijter of omelet bereiden wij met de meest verse ingrediënten. Is het al wat later op de middag? Kies dan een van de overheerlijke borrelhapjes. Zo kunt u op ieder moment van de middag terecht voor een lekkere, gezonde lunch.

Lekker Gewoën: koffie met gebak

Naast een volledige lunch kunt u bij Lekker Gewoën natuurlijk ook terecht voor een lekker kopje koffie met gebak. Want wat is er nu lekkerder na een stevige wandeling of fietstocht?

Hebt u allergieën of specifieke dieeteisen? Geef dit gerust aan, dan houden wij daar rekening mee.

Wij nodigen u graag uit in onze sfeervolle zaak aan de Kloosterstraat 14a in Grubbenvorst. Wij serveren lunch tot 17:00. Hebt u vragen over Lekker Gewoën? Bel gerust naar 06 – 54 74 86 26 of stuur een e-mail naar info@lekkergewoen.nl. Wij horen graag van u.