Echt even eruit met een diner bij Lekker Gewoën

Wie geniet er nu niet van een lekker diner buiten de deur? Bij Lekker Gewoën in Grubbenvorst kunt u vijf dagen per week terecht voor heerlijk vers, ambachtelijk bereid eten. Wij maken veel gebruik van streekproducten en combineren graag klassieke gerechten (hachee) met moderne invloeden (mixed grill). Zo kan iedere eter naar hartenlust kan smullen. Op zoek naar een fijne plek voor een diner in de regio Venlo? Kies eens voor Lekker Gewoën in Grubbenvorst!

Dineren in Grubbenvorst

Hebt u zin in lekker avondeten, maar geen zin om te koken? Dan kunt u bij Lekker Gewoën vast en zeker uw hart ophalen. Wij serveren zeer afwisselende gerechten, zodat er voor iedere eter één of meer smakelijke opties tussen zitten. Van huisgemaakte varkenssaté tot noodles in een verrassende pestosaus: ieder gerecht wordt met evenveel liefde bereid. Wat ook prettig is, is dat alle hoofdgerechten minder dan €20,- kosten. Zo eet u overheerlijk én betaalbaar.

Onze gerechten zijn gezond, ambachtelijk bereid en gemaakt van veelal lokale ingrediënten. Zo hebt u tijdens het diner echt een stukje Limburg op uw bord liggen. Bovendien wisselt het menu twee keer per jaar. In de zomer hebt u immers trek in andere gerechten dan ’s winters. Daarbij kunnen wij op deze manier inspelen op de oogst: tijdens aspergetijd uit eten in Grubbenvorst? Wij van Lekker Gewoën geven onze eigen draai aan deze bijzondere seizoensgroente.

3-gangen smullen

Hebt u zin om even lekker de tijd te nemen? Voor €25,95 stelt u uw eigen 3-gangenmenu samen. Zo kunt u uitgebreid genieten van al het lekkers dat onze keuken te bieden heeft. Onze medewerkers adviseren u desgewenst graag over lekkere combinaties. Komt u met een grote groep? Dan kunnen wij in overleg met u een persoonlijk menu bereiden buiten de kaart om.

Kom genieten van een diner bij Lekker Gewoën in Grubbenvorst, vlakbij Venlo. Tijdens het weekend raden wij aan om van tevoren te reserveren. Gaat het om dezelfde dag, dan kunt u het beste even bellen naar tel. 06 – 54 74 86 26. Voor die tijd kunt u er tevens voor kiezen om te mailen naar info@lekkergewoen.nl. Uit eten gaan in Limburg? Dat doet u natuurlijk bij Lekker Gewoën!